MELODI AKU DAN SESUATU..................................................

Wednesday, August 24, 2011

KUIH SIPUT MANIS

BUATAN SENDIRI...
- 500g tepung gandum cap blue key / blasah je tepung gandum mane2 pun....


- 90g buttercup / nak taruk brand marjerin or planta ke terpulanglah...


- 3sudu besar gula / nak manis taruk gula banyak la..


- sedikit garam / agak2 je..


- 100 ml susu segar / susu cair pun boleh,santan pun boleh....

= gaul tepung dgn buttercup,masukkan gula dan garam terus,
masukkan susu segar sikit2 sambil uli doh....kalau keras sgt doh tue,taruk air sampai jadi doh yg blh buat bentuk,


= bentukkan biar nampak gaya siput idaman korang....


= selamat mencuba pada yang nak cuba....



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete